Αίθουσα Δεξιώσεων

© 2017 Αμαδρυάδες | Designed by e-nergy

Τ: 210 6039675, 210 6039155

Υπηρεσίες

Στις Αμαδρυάδες προσφέρουμε μενού που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς προσκεκλημένους, πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα και σε προσιτές τιμές.

Καλωσορίζουμε τους προσκεκλημένους σας στο χώρο των Αμαδρυάδων προσφέροντάς τους ένα απεριτίφ μαζί με μια χαμογελαστή ευχή για καλή διασκέδαση.

Τα μενού μας μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την περίσταση και το ύφος της εκδήλωσης. Ορεκτικά, κρέας ή ψάρι, πρώτο και δεύτερο πιάτο μαγειρεμένα με πολλούς τρόπους μπορούν να βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές σας.

Μπορούμε να προσφέρουμε συγκεκριμένο μενού για σερβιριζόμενο καθιστό γεύμα που θα σερβίρουμε στα τραπέζια είτε να παρασκευάσουμε ποικιλία πιάτων για μπουφέ αν θέλετε να αφήσετε την επιλογή στους προσκεκλημένους σας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παρασκευαστεί κι ένας αριθμός πιάτων για εκείνους τους καλεσμένους σας που έχουν κάποιες διατροφικές ιδιαιτερότητες (π.χ. χορτοφάγοι, νηστεία).

Αρκεί να μας ενημερώσετε έγκαιρα. Σίγουρα θα αισθανθούν πολύ όμορφα που «τους σκεφτήκατε».

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσής σας, θα έχετε αμέριστη την εξυπηρέτηση των ανθρώπων των Αμαδρυάδων με ευγένεια, προθυμία και χαμόγελο. Οι άνθρωποί μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο σερβίρισμα, την εξυπηρέτηση και την φιλοξενία πολλών και σημαντικών προσκεκλημένων.