Αίθουσα Δεξιώσεων

© 2017 Αμαδρυάδες | Designed by e-nergy

Τ: 210 6039675, 210 6039155

Μερικές στιγμές στη ζωή μας είναι σταθμοί: ο γάμος μας, η βάπτιση των παιδιών μας, η επέτειος, τα γενέθλια.

Το ίδιο συμβαίνει και στη ζωή των επιχειρήσεων: οι εταιρικές δεξιώσεις, οι επαγγελματικές συγκεντρώσεις και η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Η μοναδικότητα αυτών των στιγμών επιβάλλει ιδιαίτερη μεταχείριση ώστε να αποτελέσουν αυτό που οφείλουν και μπορούν να είναι: οι ομορφότερες αναμνήσεις της ζωής μας και ταυτόχρονα αφετηρίες για νέα βήματα μπροστά. Οι στιγμές αυτές απαιτούν πάνω απ' όλα φιλοξενία στους προσκεκλημένους σας, εκείνους με τους οποίους επιλέξατε να τις μοιραστείτε. Οι Αμαδρυάδες αποτελούν την ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση δεξιώσεων και εκδηλώσεων στην Ανατολική Αττική.

Δεξιώσεις

Ο πανέμορφος κήπος μας με καταπράσινο γκαζόν και πεύκα, ένα υπέροχο σιντριβάνι, το γραφικό γεφυράκι και τα τρεχούμενα νερά θα σας μαγεύσουν.

Η πολυτελής και ευρύχωρη αίθουσα, επενδυμένη με επιβλητική πέτρα θα προσδώσει το απαραίτητο κύρος στην κοινωνική σας εκδήλωση.

Το υψηλών προδιαγραφών σέρβις θα φανεί αντάξιο της σημασίας αυτών των εκδηλώσεων και θα μεταφέρει στους καλεσμένους σας τη δική σας φιλοξενία.

Όπως οι Αμαδρυάδες της ελληνικής μυθολογίας - οι νύμφες των δασών και των δέντρων - αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης, έτσι και οι δικές μας Αμαδρυάδες θα γίνουν αφορμή για να εμπνευστείτε και να ζήσετε τις ομορφότερες στιγμές της οικογενειακής ή επαγγελματικής ζωής σας.